2.Karlovački Zumbathon

2011-12-02 14:37

 

U nedjelju 4. prosinca 2011. godine u velikoj dvorani bivšeg kina Edison održati će se dva humanitarna događanja na koja pozivamo sve građane.

 

U 10,30 sati u organizaciji Udruge Sv. Veronika, Saveza udruga osoba s invaliditetom te Udruge Zvijezda održati će se kostimirana predstava za djecu „Vile i vilenjaci Dubovca“.  Predstava je nastala na predlošku lokalnih legendi o vilama i ostalim likovima koje se vežu za stari grad Dubovac, a prije svega namijenjena je djeci Dječjeg doma V. Nazor i svim njihovim vršnjacima. Ulaz je besplatan, a nakon predstave mališane će posjetiti i sv. Nikola.

 

Već u 12,00 sati u organizaciji Udruge River Dance Karlovac, Jak kao Jakov, ŠAK Dinamic i Grada Karlovca održati će se drugi po redu karlovački zumbathon. Zumbathon je trening zumba fitnessa, ali humanitarnog karaktera te će se kupovinom ulaznice od 30,00 kuna pomoći u prikupljanju sredstava za troškove liječenja naše male sugrađanke Nikol Tomičić. Predviđeno trajanje zumbathona je dva sata, a na njemu će nastupiti 10 licenciranih zumba instruktora iz Karlovca, Jaske i Zagreba te pozivamo sve koji se već bave plesom, sve koji već idu na zumbu ali i sve one koji nemaju plesnih iskustava i znanja da se odazovu zumbathonu jer će sve koreografije biti lagane i zabavne uz jako dobar light show. Zumbathon se održava u sklopu akcije „Ni'ko kao Nikol“ te pod geslom Make every move count, odnosno neka svaki pokret bude važan. Dođite, zabavite se i učinite nešto dobro za sebe i svoje tijelo te za Nikol koja vodi bitku svog života.

 

Plakat na ZUMBA FITNESS WITH NINA

 

 

Natrag