Blanka Androšević i Saša Lugar pobjednici amaterskog salsa natjecanja

2014-07-22 09:46

U sklopu popularnih večeri Ljeto na Strossu i projekta People Dancing in the Street, Havana Club je održao Mojito Embassy zabavu.  Zaljubljenici u salsu, kao i oni koji su htjeli provesti drugačiju i egzotičnu večer, imali su priliku prisustvovati zanimljivom plesnom natjecanju koje su otvorili pobjednica showa Ples sa zvijezdama, Ana Herceg i njezin partner ove večeri Marko Brković. Još jedna vrsna plesačica i pobjednica showa Ples sa zvijezdama Barbara Radulović sudjelovala je u posebnom svojstvu, kao domaćin večeri.

Na natjecanju je bilo 12 parova među kojima se pronašao i karlovački plesni par Blanka Androšević iz sportsko-rekreacijskog i plesnog kluba CasaBlanka, te njen plesni partner Saša Lugar iz Udruge za ples i rekreaciju RIvere Dance Karlovac. Karlovački plesni par je najviše impresionirao žiri i publiku izazovnim pokretima i ostvario ulazak u finale u kojem su još jednom pokazali umijeće vrućeg plesa na ulici i osvojili prvo mjesto.  Pozdravio ih je i gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić i čestitao im, a Havana Club ih je nagradio putovanjem na Salsa Beach Splash festival u Šibeniku gdje će tri dana uživati u neprekidnom plesu i druženju.

Udruga River Dance Karlovac već 4 godine organzira besplatno početne korake, plesne radionice za sve građane u Centru za mlade Grabrik svakim ponedjeljkom od 20:30 do 22:00, a za sve one koji osjete ljubav prema plesu u organizaciji sa plesnim klubom CasaBlanka možete upisati tečaj i učiti sve ono što salsa poklanja u suradnji ova dva kluba.
Od jeseni kreću početne grupe, ali i one napredne za već postojeće plesače.

info o tečajevima

Natrag