Dan obitelji – Ogulin

2013-05-21 09:34

Budući da naši insruktori već dugo vode treninge u Ogulinu i tamo smo stvorili veliki krug prijatelja i zaljubljenika, kako u zumbu, tako i u sve ostalo čime se bavimo. Zbog toga smo često pozvani na njihova razna događanja na koja se uvijek rado odazivamo.

Ovoga puta bili smo pozvani da sudjelujemo u animacijskom programu povodom već tradicionalnog obilježavanja „Dana obitelji“. Prekrasna sunčana nedjelja na jezeru Sabljaci definitivno se nudila kao prilika za dobar provod.  Skupili smo grupu plesača, iznajmili kombi i uputili se prema gradu bajki! Uz krivudavu vožnju, dobru muziku i kratku stanku u Tounju (kao da smo se vozili 3 dana ;) ) konačno smo pregladnjeli stigli u Ogulin. Obavili smo „nedjeljni obiteljski ručak“, a zatim punog želuca odradili kvalitetnu animaciju! :) Naši plesači prezentirali su ruedu, salsu, bachatu, a zatim i zumbu u kojoj nam se priključila i pokoja ogulinska zumbalica,a i ostali koji su sudjelovali u programu.

Za sve one koji su ovo propustili zabilježili smo pokoji trenutak i nadamo se da ćete nam se slijedeći put pridružiti! ;)

FOTOGALERIJA

 

Piše:Maja Demin

Natrag