Nedjeljni plesnjak - 2 dio:)

2012-02-20 10:00

Veselo nastavljamo dalje, nakon prve plesne nedjelje sitgla nam je i druga, spremni Vas dočekujemo da nedjelju opet razveselimo duhom plesa smijeha i pokojim novim korakom.

26.02. 2012. u Edisonu na maloj pozornici sa školicomu 19:00 ovaj put osnove bachate zagrijati ćemo atmosferu te nastaviti veselo u plesu

 

Kako je veljača mjesec ljubavi i romantike, udruga River Dance Karlovca poklanja vam jednu romantičnu i veselu radionicu bachate koju će voditi naš dragi prijatelj i jako dobar instruktor Ivan Kovačić Salsa Sesvete IKS. Radionica je namijenjena početnicima,a održati će se prije plesnjaka u nedjelju 26.02. u CZM Grabriku od 17 do 18 sati.

 

Kako bi osigurali svoje mjesto na radionici molimo da se obavezno prijavite najkasnije do petka 24.02. na river.dance.karlovac@gmail.com.
Prednost u popunjavanju mjesta imaju prvo svi polaznici salse u CZM Grabriku ( a mi znamo koji su :) ) te polaznici salsa tečaja u Casablanci.
Ostane li mjesta rado primamo i sve ostale zainteresirane, pogotovo ako im je to prvi susret sa plesom ikada.


Dakle svi se lijepo prijavite na naš mail(ime,prezime,mail i broj mobitela) ,a ako vas zanimaju dodatne info Saša( 0981630981) i Nina ( 099 685 88 67) vas čekaju :D
Nakon radionice, naravno put Edisona gdje vas čeka ples i druženje u romantičnoj atmosferi uz svjetlost kamina i svijećica.

Proljeće je blizu, probudite sva čula sa senzualnom bachatom :)

Natrag