Prvog vikenda u travnju održava se 1. karlovački Dječji sajam uz bogat i raznovrstan program za najmlađe

2014-03-18 11:01

Prvog vikenda u travnju karlovački će mališani na jednom mjestu moći kupiti sve što im treba, a pritom se i dobro zabaviti! Na Dječjem sajmu Karlovac, 5. i 6. travnja u Supernovi, 30-ak izlagača ponudit će svoje proizvode i usluge po sajamskim cijenama. Svi će oni darivati posjetitelje u nagradnim igrama za male i velike u kojima će najs(p)retniji osvojiti igračke, dječju odjeću, kozmetiku, rođendanske torte, obiteljski foto-session, pakete zdrave hrane…

Oba dana na Sajamskoj pozornici odvijat će se bogat program koji će voditi glumice Doris Pinčić Rogoznica i Dunja Fajdić. U programu će nastupiti dječji zbor Zorica; dječje sekcije KUD-ova „Katarina Zrinska“ Ozalj, „Ključ“ Trg, Vrhovac, Rečica, Stative, Vivodina te folklornog ansambla „Ivan Mažuranić“; dječji vrtići „Zvončić“ Ozalj i Josipdol; plesni klub Tango; Udruga za ples i rekreaciju River Dance; plesni i sportsko-rekreacijski klb CasaBlanka; taekwondo klubovi Banija, Prana, Karlovac, Ozalj; gimnastički klub Sokol; karate klub Kaplast; društvo „Naša djeca“ Ozalj. U programu će sudjelovati i Ceh frizera Obrtničke komore Karlovačke županije, koji priprema reviju dječjih frizura te ogulinska Ivanina kuća bajke, iz koje dolazi pripovjedačica koja će posjetitelje odvesti u svijet bajki.

U popratnom programu mališani će na radionici Mali znanstvenici, koju vode educirani animatori igraonice Toy Story, naučiti kako jaje može plivati prije nego postane pile, kako mogu crtati u mlijeku, može li se balon sam napuhati… U nedjeljnim edukativnim radionicama klinci će izrađivati mape s blagom i učiti engleski. Posebno atraktivno bit će fotografiranje u Sajamskom studiju u subotu od 16 do 19 sati te facepainting u nedjelju od 10 do 13 sati.

Počasni pokrovitelj Sajma je Grad Karlovac, a prijatelji Sajma su Allianz i trgovački centar Supernova Karlovac.

Više informacija na: www.djecjisajamkarlovac.com!

Natrag