River Dance Karlovac ide na Zumbathon u Ogulin

2019-12-06 13:17

Udruga „Oda prijateljstvu“ i Društvo za sportsku rekreaciju Ogulin 07.12.2019. godine organiziraju prvi dobrotvorni događaj Zumbathon® u Ogulinu, koji će se održati u Školskoj dvorani Ivane Brlić Mažuranić (Josipa bana Jelačića 1) u 18:00 sati.

Što je zapravo Zumbathon®?
Zumbathon® je licencirani event Zumba®Fitness organizacije kojeg organiziraju licencirani Zumba®Fitness instruktori diljem svijeta. Zumbathon® je produženi trening Zumba®Fitness programa koji ima humanitarnu svrhu. Obično traje između dva i tri sata tijekom kojih se na pozornici izmjenjuje nekoliko licenciranih Zumba® Fitness instruktora koji vježbaju s posjetiteljima.
Zumbathon® je obično vezan za neku lokalnu dobrotvornu svrhu.

Zumbathon® Ogulin je humanitarni događaj na kojem će se prikupljati sredstva za pomoć u liječenju naše sugrađanke, djevojke Martine (17).

Na Zumbathon® su svi dobrodošli pa i nevježbači.
Cijena ulaznice je 20 kn. Tijekom programa moći će se ostaviti donacija kod naših volontera koji će biti na ulazu tijekom cijelog programa.

Sve koji budu sudjelovali u ovom humanitarnom događaju, Društvo za sportsku rekreaciju Ogulin će nagraditi besplatnim treninzima u narednom tjednu.

Na Zumbathonu® će osim Zumba® instruktora nastupiti i plesne skupine iz Udruge za ples i rekreaciju River dance iz Karlovca, Ogulinske Mažoretkinje i Plesna škola Alegria.

Nakon Zumbathona® organiziramo after Salsa/Zumba party u caffe baru Stari Grad na koji su svi pozvani!

Nadamo se da ćete nam se pridružiti i uživati u našem prvom Zumbathonu®

Natrag