Specijalna radionica kizombe s Antoniom Bandeirom + bachata s Hrvojem i Dorom - powered by KIFE (kolektivni odlazak)

2012-11-09 12:32

 

NEDJELJA 11.11.2012. polazak ISPRED MCD-a Karlovac u 14:00

 

Dragi plesači,

PS Fever u suradnji s KIFE-om vam predstavlja instruktora kizombe koji se smatra jednim od najboljim instruktora kizombe u Lisabonu koji podučava u školi Master Petchu, plesača nevjerojatne karizme kojeg definitivno ne smijete propustiti:


ANTONIO BANDEIRA

„Jedan od najboljih plesača u svijetu kizombe“, kako ga je opisao sam Master Petchu (majstor nad majstorima). Antonio Bandeira sadrži u sebi čistu esenciju i dušu izvorne afričke kizombe. Neizmjerno talentiran, a istovremeno vrlo skroman, rijetko se prezentira i nastupa po festivalima. Njegov je poziv i ono što ga ustinu interesira podučavanje i prenošenje svog dara drugima. Dođite na njegove satove i bit ćete zapanjeni njegovim tehničkom vještinom i urođenim darom za podučavanje. Rijetka je prilika i čast ima ga za instruktora.

Antonio Bandeira održat će dvije radionice kizombe u nedjelju 11.11. u Green Gold-u, a također će naši Hrvoje i Dora održati dvije radionice bachate.

Radionice će se održati u sljedećim terminima:
- 15 - 17h KIZOMBA (Antonio)
- 17,15 - 19,15h BACHATA (Hrvoje&Dora)

Cijene radionica za članove PS Fever:
- kizomba u trajanju od 2h: 100kn
- bachata u trajanju od 2h: 60kn
- kizomba&bachata u trajanju od 4h: 130kn

Cijene radionica za ostale:
- kizomba u trajanju od 2h: 120kn
- bachata u trajanju od 2h: 80kn
- kizomba&bachata u trajanju od 4h: 160kn

Radionice su namijenjene za plesače svih nivoa jer će biti organizirane tako da se kroz prvih sat vremena prođu osnovni koraci i gibanje tijela u bachati i kizombi, a kroz drugi sat će se napraviti kombinacija.

Također sve pozivamo da nakon radionica ostanu na sensual partiju u Green Gold-u ;)

Prijave za radionice su do četvrtka 08.11. na plesni.studio.fever@gmail.com ili 091/9535-113, a uplatiti možete u PS Fever. Broj polaznika je ograničen, pa možete doći i uplatiti na sam dan održavanja radionica, ali samo ako ostane slobodnih mjesta.
Natrag