Treninzi zumba fitnessa, stronga i step aerobika

2020-10-28 11:59

Drage naše članice i članovi, prije svega nadamo se da ste zdravi i vi i vaše obitelji.
Već duže vrijeme nismo se oglašavali niti vam javljali ikakve informacije o treninzima iščekujući svakodnevno neku povoljnu promjenu situacije s nadom da ćemo moći kao i dosadašnjih godina naš rad organizirati u prostorima školskih sportskih dvorana. Nažalost to u ovom trenu nije moguće te smo na poziv Fitness Of Karlovac ( u velikom Konzumu) odlučili provoditi treninge zumba fitnessa, stronga i step aerobika u sklopu njihovog redovitog programa koji možete pronaći na njihovim mrežnim stranicama.
Ovim putem pozivamo vas da se pridružite treninzima. Danas je više nego ikada potrebno brinuti o  fizičkom i mentalnom zdravlju. A kako bi održali svoje zdravlje iznimno je važno redovito vježbati i kretati se.
Fitness Of je svoj rad organizirao na vrlo siguran način. Prostor je velik i kvadraturom i visinom, prozori su kontinuirano otvoreni, a na svakih nekoliko mjesta nalaze se dezinfekcijska sredstva, sprave za vježbanje su odvojene jedna od druge,  a broj vježbača na grupnim treninzima ograničen. Između svakog treninga isplanirano je i vrijeme potrebno za dobro dodatno prozračivanje dvorane za grupni trening. I na kraju znate  i sami da vježbači sa prehladom i inače ne dolaze na trening jer je teško izdržati aerobni trening. Stoga vjerujemo da smo u prostoru Fitness Ofa sigurni koliko je to god moguće osigurati i da vježbanje može značajno obogatiti vašu kvalitetu života  i očuvati vaše zdravlje. Ako se i ne odlučite priduržiti našim treninzima, apleiramo na vas da se redovito krećete i što više vremena provodite na svježem zraku. Sve vas najtoplije i s ogromnim nedostajanjem pozdravljamo do ponovnog susreta. Vaš River Dance Karlovac

Natrag