2. karlovački Zumbathon "Niko kao Nikol"

 

U nedjelju 4. prosinca 2011. godine održane su dvije zanimljive akcije u prostoru bivseg kina Edison koje se pokazalo premalo za sve one koji su željeli sudjelovati.


U 10,30 sati udruga Sv. Veronika izvela je svoju predstavu Vile i vilenjaci Dubovca za okupljenu djecu i njome uz pomoć Vladimira Peršina - Mrkvice po čjiem je predlošku predstava i nastala, dočekala Sv. Nikolu i njegove standardne pomagače, dva preslatka mala anđela i jednog ne baš zločestog krampusa. Zbog velikog odaziva roditelja s djecom dvorana je nakraju bila premala, ali je Sv. Nikola na kraju predstave mališane razveselio slatkišima, krafnama i pecivima koje su donacija Restorana DP i Ivane Vukmanić te pekara Lekaj, Rakovac i Donje Pokupje. Uz Sv. Veroniku organizatori su Savez udruga osoba s invaliditetom, Dječji dom V. Nazor, a sve uz potporu Grada Karlovca i tvrtke Zvijezda d.o.o. koji su svojim pokroviteljstvom omogućili održavanje oba događanja.


Drugi dio počeo je u 12,00 sati nastupom predivnih malih navijačica iz plesnog kluba Casablanka koje su oduševile sve okupljene instruktore i vježbače te započele humanitarni zumba trening čiji je cilj bio prodajom ulaznica prikupiti što više sredstava za našu malu bolesnu sugrađanku Nikol Tomičić.


Zagrijavanje za trening je odrađeno uz pomoć članova Kluba spasioca na vodama, naših popularnih i prepoznatljivih karlovačkih spasioca. U nastavku 10 licenciranih instruktora zumba fitnessa iz Karlovca, Jastrebarskog, Varaždina i Zagreba odvodilo je ukupno 19 koreografija za 129 vježbača. Najstarija aktivna vježbačica imala je 61 godinu, najmlađih je bilo puno, već od 6 godina. U pauzi treninga projeciran je spot Znam da sam jak, grupe Connect i zajedničkom fotografijom svih okupljenih u obliku jednog velikog šarenog zumba srca, poslali smo poruku snage i nade za Nikol i za sve koji u ovom trenu bore bitku svog života. Organizatori humanitarnog zumbathona na kojem je za Nikol prikupljeno 3.870 kuna su udruge River Dance Karlovac, ŠAK Dinamic i Jak kao Jakov koji su ujedno prodavali svoje anđele također s namjenom za Nikol.

GALERIJA SLIKA