Besplatna škola plesa

Molimo sve koji su iskazali interes "BESPLTANOG TEČAJA PLESA" zbog velikog broja ali i ogranicenog prostora da naprave PRIJAVU U INBOX FB grupe, NA E-MAIL info@riverdancekarlovac.com ili TEL BROJ 098 163 0981 sms ili poziv do 14:00 danasnjeg dana.

Hvala svima i vidimo se veceras od 20:30 U CENTRU ZA MLADE GRABRIK, potrebna ugodna obuca i osmijeh

 

PONEDJELJAK FREE DANCE FUN

U sklopu projekata koje provodi Udruga za ples i rekreaciju River Dance Karlovac i Svjetskog dana plesa kao i dana otvorenih vrata udruge ovaj put želimo vas iznenaditi sa dva mjeseca plesnog tečaja 27.04.2015 do 14.06.2015.

Nakon uspješno realiziranog projekta FREE ZUMBA SRIJEDA, odlučili smo zakoračiti sa vama u ples.
Ideja ovog projekta je da svim maturantima, studentima, mladencima, školarcima, onima sa željom da nauče plesati a nisu mogli iz mnogih razloga (financijskih prvenstveno) omogućimo plesno druženje.

Besplatni tečaj plesa biti će svaki ponedjeljak od 20:30 do 22:00 u Centar Za Mlade Grabrik gdje ćemo kroz tih 90 minuta tjedno naredna dva mjeseca učiti osnove a malkice i naprednije "paprene" poteze najatraktivnijh plesova, da vas oslobodimo straha od plesnog podija, da razbijemo priču dvije lijeve ili desne noge i da se sa nama upustite u izazov koji će vas sigurno razveseliti.

Što će vaše noge zaplesati kroz dva mjeseca?
Ukratko ovaj mali popis :)
- Discofox
- Foxtrot
- Engleski i bečki valcer
- Rock and roll
- Bachata
- Salsa

Slobodno se odvažite zaplesati sa nama.

Potrebno: osmijeh i dobra volja :)

Možete doći u paru ili samostalno, metodika sata je takva da nitko nije solo u plesu.

I naravno vidimo se :)

 

 

(autor fotografije: Ana Samaržija (zg), svjetski dan plesa u plesnoj školi PK Fever by Hrvoje Kraševacauto fotografije: Ana Samaržija (zg), svjetski dan plesa u plesnoj školi PK Fever by Hrvoje kraševac