HUMANITARNI ZUMBA TRENING

Drage zumbalice, pozivamo vas da i ove godine s nama povodom svjetskog dana plesa koji se obilježava 29.travnja, učinite dobro djelo. Pa tako naša udruga u petak, 25.travnja organizira humanitarni zumba trening sa ciljem prikupljanja što više prehrambenih i higijenskih namirnica za korisnike socijalne samoposluge u Karlovcu.

Humanitarni trening će se održati umjesto redovnog treninga, a kao ulaznicu molimo vas da u okviru vaših mogućnosti donesete nešto od sljedećih proizvoda: - brašno, šećer, ulje, tijesto, sol, riža, grah, paštete, sva konzervirana hrana te higijenske proizvode kao što su prašak za veš, sapun, šampon, pasta za zube, maramice, toaletni papir, jednokratne pelene. Na treningu će sudjelovati voditelji socijalne samoposluge u Karlovcu, djelatnici Crvenog križa kao i njihovi volonteri koji će sve prikupljeno nakon treninga odmah prevesti u prostorije samoposluge.

Pozivamo vas da se odazovete u što većem broju, a na trening slobodno povedite i prijateljicu, susjedu, kolegicu ili nekoga iz vaše obitelji. Mi vam obećavamo veselu i znojnu zumba zabavu.

Prošle godine, povodom svjetskog dana plesa, udruga je organizirala humanitarni lončić kojim smo prikupljali sredstva za školu u Africi u projektu Marijinih obroka.