Obojeni europski tjedan mobilnosti 2013.

 

Karlovac je jedan od 1600 europskih i jedan od deset hrvatskih gradova koji je od 16.do 22. rujna obilježio Europski tjedan kretanja i to ove godine pod motom "Za čist zrak - na tebi je red".

U ovu aktivnost Karlovac je neprekidno uključen već 13. godinu i upravo zahvaljujući tome u gradu su uklonjene brojne arhitektonske barijere.

Cilj ovog događaja je bio promovirati drugačiji način kretanja i podsjetiti naše sugrađane na to da nije uvijek potrebno koristiti automobil pri kretanju gradom.

Ove godine uz Savez udruga osoba s invaliditetom, koji je održao radionice znakovnog jezika u školi Banija, održan je i sportski kamp te je u petak 20.09. organiziran program na Starom placu u kojem je između ostalih, sudjelovala i naša Udruga. Naši voditelji su u sklopu programa održali animaciju i rasplesali naše najmlađe – karlovačke vrtičance. Europski tjedan kretanja završen je svečanom dodjelom nagrada mališanima karlovačkih dječjih vrtića koja su sudjelovala u natječaju "Obojeni Europski tjedan mobilnosti".

 

Photo Gallery: Obojeni europski tjedan mobilnosti

/album/photo-gallery-obojeni-europski-tjedan-mobilnosti/dsc-4263-jpg/ /album/photo-gallery-obojeni-europski-tjedan-mobilnosti/dsc-4255-jpg/ /album/photo-gallery-obojeni-europski-tjedan-mobilnosti/dsc-4254-jpg/ /album/photo-gallery-obojeni-europski-tjedan-mobilnosti/dsc-4245-jpg/ /album/photo-gallery-obojeni-europski-tjedan-mobilnosti/dsc-4242-jpg/ /album/photo-gallery-obojeni-europski-tjedan-mobilnosti/dsc-4240-jpg/