1 Dječji Sajam Karlovac

 

U nedjelju je u trgovačkom centru Supernova završio  1. Dječji sajam Karlovac. Riječ je o dvodnevnoj manifestaciji,  na kojoj je nastupilo 30-ak izlagača iz Zagreba, Zaprešića, Samobora i Varaždina, Karlovca i Karlovačke županije. Oni su posjetiteljima nuditi sve potrebno za bebe, djecu i trudnice.

DSC_8676

Organizirane su nagradne igre za djecu i odrasle. U bogatom programu nstupili su dječji zbor “Zorica”; dječje sekcije KUD-ova iz Ozlja, Trga, Vrhovca, Rečice, Stativa, Vivodine, te folklornog ansambla „Ivan Mažuranić“.Publiku su zabavljali i i vrtićki mališani vrtića Ozalj i Josipdol, Plesni klub “Tango”, Udruga za ples i rekreaciju “River Dance”, Plesni i sportsko-rekreacijski klub “CasaBlanka”, kao i taekwondo klubovi: “Banija”, “Prana”, “Karlovac” i “Ozalj”, te Gimnastički klub “Sokol”, Karate klub “Kaplast” i  društvo „Naša djeca“ Ozalj.

DSC_8627

Ceh frizera Obrtničke komore Karlovačke županije organizirao je  reviju dječjih frizura. Ivanina kuća bajke iz Ogulina gostovala je s pripovjedačicom bajki,  a organizirane su i zabavno-edukativne radionice. Program su vodile  Doris Pinčić Rogoznica i Dunja Fajdić. Prvi Dječji sajam organizirali su Grad Karlovac i HGK Županijska komora Karlovac uz sponzorstvo Allianza.