15. godina Športskog aerobik kluba Dinamic Karlovac

 

Ove nedjelje Školska sportska dvorana Mladost bit će u znaku plesa i rekreacije tijekom večernjeg “Dinamičnog Partya”, koji će započeti u 19 sati u organizaciji Sportskog aerobik kluba Dinamic, koji time slavi 15 godina postojanja.

Osim što će se čak 15 plesnih i rekreativnih udruga predstaviti vlastitim nastupima, dobrodošli su i svi zainteresirani da im se pridruže, dok će u hodniku dvorane moći na štandovima saznati više o svim udrugama.

Nastupaju, uz slavljenika, Sportski aerobik klub Dinamic – Plesni klub eMotion, Plesni centar Studio 23, Spanish Line, River Dance, Plesni klub CasaBlanka, Baletni studio Zorin doma, Društvo za sportsku rekreaciju “Sport za sve”, plesna grupa studentica Veleučilišta Karlovac, Karlovačke mažoretkinje, Karlovački brejkeri, Klub umirovljenika, Plesni klub Tango, Fitness centar Blue Gym te Bodybuilding klub Karlovac.

Cijela večer ima i humanitarnu notu, na posebnom štandu prodavat će se hrana, dekice i druge sitnice, a sav prihod namijenjen je udruzi “Udomi me”, odnosno projektu “60+”, kojem je cilj spašavanje pasa koji su u Utinju dulje od 60 dana i prijeti im uspavljivanje.

 

RIVER DANCE KARLOVAC JE ZAPLESAO SVOJ PRVI NASTUP SA RUEDOM, NASTAVIO SA ZUMBA ANIMACIJOM POPRAČENOM SALSOM

 GALERIJA SLIKA