Mladi za jesen u Gradu 2012

 

Pod okriljem jeseni, najpoznatija će karlovačka šetnica, šanac podno nje i prostor oko kina Edison od 28. do 30. rujna postati mjesto zabave i razonode za Karlovčane svih uzrasta.

U sklopu festivala kreativnosti mladih, Mladi za jesen u gradu, donosimo vam bogat trodnevni program – interaktivne radionice, glazbene i scenske nastupe, filmske projekcije, kulturno-umjetničke, likovne, sportske i plesne prezentacije. Navedenim projektom mladi grada Karlovca žele pozdraviti jesen i pokazati kako ona sa sobom ne donosi zatišje aktivnosti gradskih udruga i mladih umjetnika. Baš suprotno, ovim ih se događanjem želi okupiti kako bi svi zajedno mogli razonoditi i razveseliti svoje sugrađane.
Ove godine ruku pod ruku sa Sajmom udruga, Mladi za jesen u gradu žele da zapjevate ili zaplešete s njima, da postanete sportaš, likovni stvaratelj ili aktivni građanin! Uključite se u raspravu, pogledajte film, prošećite se promenadom i uživajte!
Svi zajedno pozdravimo jesen, jer su Karlovčani od 28. do 30. rujna Mladi za jesen u gradu!

Nastup Udruge za ples i rekreaciju River Dance Karlovac i sportsko rekreacijskog i plesnog kluba CasaBlanka možete vidjeti u GALERIJI.