Pametna špica u Duga Resi

 

U suradnji s profesorom doktorom Sašom Petar iz udruge Pametna špica - Zagreb, Grad Duga Resa organizirao je prezentaciju "Pametne špice", besplatnu edukaciju za studente i mlade poslovne ljude.

Tema projekta je "Kultura suradnje", uz stručne predavače, mladima će pružiti jedinstvenu priliku bolje pripreme za poslovni svijet i život općenito.
Projekt je na današnjoj tisovnoj konferenciji u dugoreškoj vijećnici predstavio idejni začetnik Saša Petar. Pametna špica događaj je s ciljem okupljanja studenata i mladih poslovnih ljudi radi usvajanja novih znanja i informacija iz poslovnog svijeta.

Voditelj prof. dr. sc. Saša Petar jednu subotu u mjesecu upoznaje nazočne s novostima u poslovnom svijetu te dovodi goste predavače s temama koje zanimaju svakoga tko želi znati što se događa i što će se događati na tržištu.

-Na taj način nastojimo pružiti prostor, kontakte, znanja i iskustva polaznicima kako bi ih ohrabrili pri realizaciji vlastitih poslovnih projekata.Također, to je poziv za interakciju svima koji navedene resurse trebaju, žele podijeliti i primijeniti za ostvarivanje sjajnih rezultata.

 

Uz predavanja udruga River Dance Karlovac se priključila pružanjem razonode u vidu plesa i zumba fitnessa.